SEARCH BOX

SLIDER

MİSS WORLD INDIA

Hayırlı ramazanlar efendim şimdi sizlere MİSS WORLD INDIA güzellerinden bahsedeceğim.
Hindistan bollywood filmleriyle ortalığı yakar da güzelleriyle yakıp geçmez mi hiç?Dünya genelinde bu yarışmada en fazla güzel çıkarmış ülke zaten onlarda bunu bildiğinden ülke genelinde bu yarışmaya fazla değer veriliyor.o yüzden sadece filmlerinden bahsetmek olmaz . 
Ama önce Miss World nedir biraz ondan konuşalım.

Miss World, dünyanın en eski güzellik yarışmalarından biridir. 1951'de İngiliz reklam ajansı Eric Morley tarafından kuruldu. Başlangıçta tek seferlik bir olay olarak öngörülmüştü, ancak o kadar popüler olduki böyle bir olay ortaya çıktı.Tabi ilk yılında yani 1951'de ilk kazanan İsveçli güzelimiz Kiki Håkansson oldu.Kendisini 2011 yılında kaybettik.......

Her neyse biz gelelim konumuza Miss World India güzellerimize...
Bunlardan ilki 1966 yılında Reita Faria olarak karşımıza çıkıyor.
23 Ağustos 1943 (74) yılında Hindistan Goa'da doğmuş.Kendisi asyadan seçilen ilk güzel ve aynı zamanda miss world seçilen ilk doktor....Miss World olarak bir yıllık görevinden sonra, model ve film tekliflerini reddetmiş ve bunun yerine tıbbi çalışmalara konsantre olmuştur.
Aishwarya Rai(1994)
Kendisini tanımayan yoktur galiba...
Bollywood'un ve Hollywood'un aranan simasıdır ve bugünde yine güzelliğinden bir şey kaybetmiş değildir. Abhishek Bachchan ile evlenen Rai 2011 yılında bir kız çocuğu sahibi olmuştur.Londra’nın Madame Tussauds Müzesi’n de heykeli olan ilk Bollywood ve Hintli oyuncudur.Aslında tıp okumak istemiş, ama şartlar onu engellemiş.Eminiz ki doktorlukta oyunculuk kadar yakışırmış kendisine...
Diana Hayden(1997)
Çok değil sadece 3 yıl sonra yeniden bir Hindistan güzeli ortaya çıkıyor. Haydarabad, Hindistan doğumlu aktris, model ve güzellik kraliçesi. 1997 yılında Femina Miss India yarışmasını kazandı ve Miss World 1997'yi taçlandırdı.Ayrıca kendisinin yazmış olduğu iki adet kitabı vardır.
Yukta Mookhey(1999)
Bangalore  Hindistan doğumlu aktris, model ve güzellik kraliçesi. Femina Miss India 1999 yarışmasını kazandı ve Miss World 1999 unvanını kazandığı Miss World yarışmasının 49. yılında Hindistan'ı temsil etti. Ayrıca Miss World yarışmasında “ Asya ve Okyanusya Kıta Kraliçesi” olarak taçlandırıldı.Kendisi çok hayırseverdir ve şuanda da bu işlerle uğraşmaktadır.
Priyanka Chopra(2000)
 Cemşidpur, Hindistan doğumlu sinema oyuncusu, şarkıcı ve 2000 yılı Dünya Güzellik Yarışması birincisidir.Arka arkaya gelen başarılar eminim ki Hindistan'ı coşturmuştur.Yarışma tarihinde aynı ülkeden iki güzel art arda kazanmamıştı hiç nede olsa...Chopra'ya gelince, başarılı film kariyeri boyunca Bollywood'un en çok kazanan oyuncularından biri ve Hindistan'da en popüler ünlülerden biri haline gelmiştir. En İyi Kadın Oyuncu dalında Ulusal Film Ödülü ve dört kategoride Filmfare Ödülünü kazanmıştır.
Manushi Chhillar(2017)
Çiçeği burnunda güzelimiz .2017 yılının Miss World'u.14 Mayıs 1997 (21), Jhajjar, Hindistan'da doğmuş. Chhilar 67 yıllık yarışma tarihinde tacı kazanan 6'ncı Hintli. Yakın zamanda Reita Faria'dan sonra Hindistan adına yarışıp kazanmış ikinci doktor olacak.En büyük hayali ise, köylere hastane açmak... Hobileri arasında dans etmek ve resim yapmak var. 

Daha fazlasından haberdar olmak ve yazılarımı okumak için blogumu takipte kalın
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.....

Yorumlar

Please Don't Remove.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Who Am I?

Who Am I?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pellentesque nibh enim, quis euismod enim lacinia nec. Phasellus quam diam, semper in erat eu. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed pellentesque nibh enim, quis euismod enim lacinia nec

Search

DESIGN+CODE AFRAS STUDIO|2022